Home Noord-Brabant Boxtel Boxtel – Getuigen gezocht van overval woning Boxtel

Boxtel – Getuigen gezocht van overval woning Boxtel

De politie zoekt getuigen van een overval in een woning aan het Ursulinenpad in Boxtel. De overval vond plaats op Nieuwjaarsdag tussen 21:30 uur en 22:00 uur. De 37 jarige bewoner werd in zijn woning overmeesterd door een onbekende man, die in gezelschap was van een vrouw. Het slachtoffer werd opgesloten in de badkamer, waarna de twee er vandoor gingen met een onbekend geldbedrag.

Op dit moment is er nog steeds onduidelijk wat er precies is gebeurd en zit de recherche nog met veel vragen. De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord, of misschien camerabeelden? Laat het ons weten via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (MMA). Je kunt ook gebruikmaken van onderstaand tipformulier.

Laad meer Boxtel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Fietsendieven sleuren benadeelde mee op motorkap auto

Een bewoner aan de Ginnekenweg is afgelopen nacht omstreeks 03.30 uur gewond geraakt nadat…