Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Automobilist na ongeval onder invloed van drugs aangehouden

Bergen op Zoom – Automobilist na ongeval onder invloed van drugs aangehouden

Woensdagavond vloog op de A4 een busje uit de bocht. De bestuurder werd aangehouden, omdat de auto valse kentekenplaten had. De man wordt ook verdacht dat hij de auto bestuurde onder invloed van drugs.

Het ongeluk gebeurde rond 21.15 uur in de buurt van de afslag Bergen op Zoom Noord. In de buurt troffen agenten twee mannen aan. Een 34-jarige man uit Rucphen vertelde dat er een verkeersruzie was geweest en dat de auto daarbij in de sloot was beland. Beide inzittenden waren niet gewond.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Bredanaar (28) opnieuw met drugs aangehouden

Een 28-jarige Bredanaar is dinsdag 16 juli 2019 omstreeks 20.45 uur op het Planciusplein o…