Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Zevenbergen, Bergen op Zoom – Twee bestuurders onder invloed

Zevenbergen, Bergen op Zoom – Twee bestuurders onder invloed

Rond 23.20 uur woensdagavond meldde een voorbijganger dat er een personenauto op de vluchtstrook stond van de A16, ter hoogte van Zevenbergen. De auto stond daar met het portier open en de voorbijganger had het idee dat de bestuurder van de auto mogelijk niet goed was geworden.

Door de meldkamer zijn meteen hulpverleners ter plaatse gestuurd. De auto werd aangetroffen met een man van 31 uit Eindhoven op de bestuurdersplaats. De man was inderdaad niet helemaal in orde, maar de oorzaak was niet medisch. Hij moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij veel te veel had gedronken om nog te mogen rijden. Hij blies 725 ug/l. De man is meegenomen naar het bureau waar hij een verklaring heeft afgelegd. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Politie onderzoekt fraudezaak

De recherche doet onderzoek naar een fraudezaak waarbij tientallen mensen slachtoffer zijn…