Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Inbreker motorzaak snel in de kraag gevat

Bergen op Zoom – Inbreker motorzaak snel in de kraag gevat

Agenten hebben op de Antwerpseweg een 45-jarige Bergenaar aangehouden. De man zou ingebroken hebben bij een motorzaak aan de Pastoor Jutenlaan.

De politie kreeg op zaterdag 8 december rond 20.20 uur een melding dat er zou zijn ingebroken bij een pand aan de Pastoor Jutenlaan. Daarna zou er een auto zijn weggereden met daarin de vermoedelijke dader. Agenten wisten de auto binnen 10 minuten op de sporen en zetten hem op de Antwerpseweg aan de kant. In de auto lagen verschillende spullen die waarschijnlijk uit de winkel waren gestolen. Daarop is de 45-jarige bestuurder aangehouden. Alle spullen zijn in beslag genomen. De man is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Politie onderzoekt fraudezaak

De recherche doet onderzoek naar een fraudezaak waarbij tientallen mensen slachtoffer zijn…