Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Dronken man bedreigt en slaat voorbijgangers

Bergen op Zoom – Dronken man bedreigt en slaat voorbijgangers

Drie mensen hebben aangifte gedaan tegen een 49-jarige Bergenaar. In het centrum van Bergen op Zoom bedreigde hij ze en sloeg twee van hen. De man is aangehouden.

De politie kreeg op zondag 9 december rond 1.35 uur de melding dat een dronken man voorbijgangers lastig viel. Hij zou ze met de dood bedreigd hebben en twee van hen zou hij hebben geslagen. Agenten gingen ter plaatse en gingen in gesprek met de verdachte en de drie slachtoffers (een vrouw en twee mannen uit Bergen op Zoom). De verdachte rook ontzettend naar alcohol. Agenten hielden de man aan en namen hem mee naar het bureau. Hij weigerde een alcoholtest en gedroeg zich op het politiebureau recalcitrant. De man is ingesloten.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Politie onderzoekt fraudezaak

De recherche doet onderzoek naar een fraudezaak waarbij tientallen mensen slachtoffer zijn…