Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Auto in beslag genomen

Bergen op Zoom – Auto in beslag genomen

Vrijdagavond rond 18.20 uur surveilleerden agenten op de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom. Zij wilden een auto controleren en zetten die aan de kant van de weg.

In de auto zat een 41-jarige man uit Steenbergen. Hij verklaarde de eigenaar van de auto te zijn. Of dat waar was konden de agenten niet nagaan, want volgens het kentekenregister stond de auto niet op iemands naam. De auto is in beslag genomen en door een takelbedrijf weggesleept. De bestuurder heeft twee weken de tijd om aan te tonen dat hij de rechtmatige eigenaar en de tenaamgestelde van de auto is. Als dit, om wat voor reden dan ook, niet lukt dan wordt de auto verbeurd verklaard.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Bredanaar (28) opnieuw met drugs aangehouden

Een 28-jarige Bredanaar is dinsdag 16 juli 2019 omstreeks 20.45 uur op het Planciusplein o…