Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Aanrijding waarbij mogelijk geschoten is

Bergen op Zoom – Aanrijding waarbij mogelijk geschoten is

De politie is zondagavond 14 oktober een onderzoek gestart na de melding van een aanrijding tussen een auto en een scooter. Volgens getuigen zou hierbij mogelijk geschoten zijn. De politie is op zoek naar getuigen van dit incident.

Agenten krijgen zondagavond omstreeks 21.30 uur een melding van een aanrijding op de Plejadenlaan waarbij geschoten zou zijn. De bestuurder van de scooter verklaarde dat hij op de parkeerplaats door een auto was aangereden en dat de automobilist daarna was weggereden. Een bijrijder van de scooter  was door de aanrijding gewond geraakt en voor behandeling naar een ziekenhuis gegaan. Ook hij verklaarde dat een auto tegen hen was aangereden en er vandoor is gegaan. Het zou mogelijk gaan om een klein model grijze auto. Ter plaatse spraken agenten met omstanders. Meerdere personen gaven aan dat zij schoten hadden gehoord. De recherche heeft op de parkeerplaats sporenonderzoek gedaan. De scooter is in beslag genomen voor verder technisch onderzoek. 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Bredanaar (28) opnieuw met drugs aangehouden

Een 28-jarige Bredanaar is dinsdag 16 juli 2019 omstreeks 20.45 uur op het Planciusplein o…