Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Steenbergen – Jongeman in auto van tas beroofd

Steenbergen – Jongeman in auto van tas beroofd

Vrijdagavond laat is op de Lieve Vrouwepoort een jongeman door twee gewapende mannen beroofd.

Het incident gebeurde rond 23.45 uur op de parkeerplaats bij een winkel. Het slachtoffer (18) uit Halsteren stapte juist in de geparkeerde auto, toen hij door twee mannen werd overvallen. De overvallers bedreigden de bestuurder met een vuurwapen. Het slachtoffer raakte niet gewond. De daders renden met de buit, een tas, weg richting de Geert Vinckestraat. De politie zocht nog tevergeefs in de omgeving naar de daders. Hierbij werd ook met een politiehond gezocht.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Man aangehouden voor huiselijk geweld

Dinsdagmiddag werd rond 14.00 uur melding gemaakt van een mogelijke mishandeling in de wij…