Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – In gesprek met wijkagent Daphne Wansink in de bieb

Bergen op Zoom – In gesprek met wijkagent Daphne Wansink in de bieb

De komende maanden kunnen omwonenden en lokale ondernemers van de Bergse binnenstad iedere derde dinsdag van de maand binnenlopen in de bibliotheek aan de Kortemeestraat voor een praatje met de wijkagent. Het mag tijdens het inloopspreekuur over van alles gaan. Of je nu je zorgen wilt uiten, informatie wilt geven, vragen hebt of gewoon eens nader kennis wil maken met de wijkagent.

“Iedereen is welkom op het spreekuur. Wij doen ons werk voor de burger’ zegt Daphne, ‘dat wil ik laten zien. Ik hoor graag van buurtbewoners wat er leeft en speelt, waar ze zich zorgen over maken wat betreft hun veiligheid of waar mensen last van ondervinden. Hopelijk wordt mijn beeld over wat er speelt in de Bergse binnenstad zo nog vollediger. Met die informatie kunnen wij weer gerichter aan de slag in de wijk. Maar ik wil ook graag vertellen over wat we wel en niet kunnen aanpakken. En in specifieke gevallen kan het ook zijn dat we met een bepaald probleem naar de gemeente stappen om te kijken wat we daar samen aan kunnen doen.” 

 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Politie onderzoekt fraudezaak

De recherche doet onderzoek naar een fraudezaak waarbij tientallen mensen slachtoffer zijn…