Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Twee verdachten aangehouden voor diefstal van bouwterrein

Bergen op Zoom – Twee verdachten aangehouden voor diefstal van bouwterrein

Vannacht om ongeveer 03.20 uur meldde een getuige dat er mogelijk twee mannen spullen stalen vanaf een bouwterrein in de Laan van Borgvliet in Bergen op Zoom. Agenten gingen ter plaatse en troffen een bestelbus met aanhanger aan. De bestelbus lag helemaal vol met spullen waaronder gereedschap en een kruiwagen.

De twee mannen die bij de bestelbus waren zijn aangehouden op verdenking van diefstal. Ze zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. De bus en de aanhanger zijn in beslag genomen voor onderzoek. De mannen verklaarden dat zij aan het werk waren op de bouwplaats. Omdat de politie dat verhaal wil verifiëren, en omdat er uitgezocht moet worden of de goederen in de bus inderdaad van diefstal afkomstig zijn, zitten de twee nog vast. Het gaat om twee mannen van 34 en 35 jaar oud afkomstig uit Dinteloord.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Politie onderzoekt fraudezaak

De recherche doet onderzoek naar een fraudezaak waarbij tientallen mensen slachtoffer zijn…