Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Bestuurder gestolen scooter gaat er vandoor, bijrijder aangehouden

Bergen op Zoom – Bestuurder gestolen scooter gaat er vandoor, bijrijder aangehouden

Een 19-jarige man uit Middelburg is vannacht, maandag 20 augustus, aangehouden op verdenking van heling.

Agenten zagen rond 05.20 uur op de Halsterseweg een scooter zonder verlichting rijden. Op de scooter zaten twee mannen. De agenten gaven de bestuurder aan dat hij moest stoppen. De bijrijder sprong van de scooter af maar de bestuurder van de scooter gaf gas en wilde wegrijden. Agenten blokkeerden met een politiewagen de scooter. De bestuurder liet de scooter vallen en rende weg.  Agenten zijn via de meldkamer opgeroepen om uit te kijken naar deze verdachte maar deze is niet meer aangetroffen. De scooter is vermoedelijk gestolen. De politie doet verder onderzoek. 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Politie onderzoekt fraudezaak

De recherche doet onderzoek naar een fraudezaak waarbij tientallen mensen slachtoffer zijn…