Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Dronken vrouw betrapt achter het stuur

Bergen op Zoom – Dronken vrouw betrapt achter het stuur

Rond 23.15 uur meldde een alerte omwonende van de Kreukel in Bergen op Zoom dat er zojuist een personenauto die straat in was gereden. Mogelijk werd de auto bestuurd door een dronken vrouw. De vrouw had namelijk midden op straat geplast en had een fles uit het raam gegooid.

Agenten zijn een kijkje gaan nemen en troffen de auto met de vrouw aan. Ze was inmiddels alweer aan het rijden. De vrouw heeft op straat een blaastest moeten doen. Hier kwam uit dat zij veel te veel gedronken had en dus is ze meegenomen naar het politiebureau om een ademanalyse te ondergaan. Na de blaastest op het analyseapparaat bleek dat zij 930 ug/l blies en dat is dus ruim vier keer meer dan is toegestaan. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd en zij heeft een dagvaarding meegekregen na overleg met de Officier van Justitie. Ze mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. De vrouw is 35 jaar en komt uit Sluis.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Getuigen en beelden gezocht van zware mishandeling

In de vroege ochtend van zondag 11 augustus, rond 05.00 uur, werd een 18-jarige jongeman u…