Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Politie onderzoekt brand in schuurtje

Bergen op Zoom – Politie onderzoekt brand in schuurtje

Rond 01.55 uur in de nacht van zondag op maandag ontstond brand in een schuurtje aan de Esdoornstraat in Bergen op Zoom. De brandweer kwam om de brand onder controle te krijgen, dat was rond 03.15 uur gebeurd.

Helaas kon de brandweer niet voorkomen dat een in de buurt gelegen transformatorhuisje van het elektriciteitsbedrijf ook vlam vatte. Door het bedrijf is de stroom uitgezet vanwege gevaar bij het blussen van de brand. Daardoor kwamen mensen in meerdere straten rondom de Esdoornstraat zonder stroom te zitten. Dit zou tot ongeveer 06.00 uur geduurd hebben.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Getuigen en beelden gezocht van zware mishandeling

In de vroege ochtend van zondag 11 augustus, rond 05.00 uur, werd een 18-jarige jongeman u…