Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Cocaïne in beslag genomen bij controle

Bergen op Zoom – Cocaïne in beslag genomen bij controle

Surveillerende agenten zagen op de Antwerpsestraatweg in Bergen op Zoom een personenauto met hoge snelheid rijden. Ook zagen zij dat een van de voorlichten kapot was. Zulke gedragingen verdienen in ieder geval een controle.

De auto is door de agenten aan de kant gezet en de bestuurder is gecontroleerd. Omdat de bestuurder (18 jaar uit Bergen op Zoom) al eerder in aanraking was geweest met de politie in verband met verdovende middelen, zochten de agenten ook even in de auto. Er werd een zakje met 39 verpakkingen met, mogelijk, cocaïne aangetroffen. De bestuurder is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Verdachte na elf jaar aangehouden in Montenegro

Op 20 juni 2008 is op de Edisonstraat een 33-jarige man uit Breda neergestoken, die een da…