Home Noord-Brabant Tilburg – Woninginbreker mede dankzij kordate bewoner door de politie aangehouden

Tilburg – Woninginbreker mede dankzij kordate bewoner door de politie aangehouden

Een bewoner van een studentenhuis aan de Willem II straat heeft afgelopen nacht een indringer in zijn kamer betrapt. De 28-jarige aangever werd wakker van een geluid en zag toen een vreemde man in zijn kamer. De ongewenste bezoeker sloeg op de vlucht achtervolgd door de bewoner. Agenten hebben de verdachte, een 49-jarige man uit –’s-Hertogenbosch, omstreeks 05.25 uur op de Capucijnenstraat aangehouden.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Politie onderzoekt steekincident

Een 29-jarige Poolse man is afgelopen nacht met steekwonden opgenomen in een ziekenhuis in…