Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Jongen schept op over mishandeling en wordt aangehouden

Bergen op Zoom – Jongen schept op over mishandeling en wordt aangehouden

Een agent die te voet surveilleerde in de binnenstad van Bergen op Zoom liep vannacht rond 01.45 uur achter een viertal jongens. Hij hoorde dat een van de jongens aan het opscheppen was over hoe hard hij een ander had geslagen. Hij deed zelfs nog na hoe een en ander was gegaan.

Toen het groepje op de Markt in Bergen op Zoom aankwam zagen zij een politieauto staan. Kennelijk schrokken ze daarvan, want ze draaiden zich om en renden terug naar waar ze vandaan kwamen. Recht in de armen van de surveillerende politieagent. Deze legde uit dat hij de gegevens van de jongens wilde noteren, omdat zij zich verdacht gedroegen bij het zien van de politie. De jongens gaven allemaal netjes hun gegevens op.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oss, Ossendrecht, Moergestel – Uitzending Bureau Brabant maandag 18 februari

Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 18 februari weer uw hulp bij het oploss…