Home Noord-Brabant Tilburg – Vrouw door onbekende man met mes aangevallen

Tilburg – Vrouw door onbekende man met mes aangevallen

Een 48-jarige Tilburgse is zondag 3 juni 2018 omstreeks 16.30 uur op het Slingepad aangevallen door een man met een mes. Ze werd door hem naar de grond gewerkt. Het slachtoffer schreeuwde luidkeels om hulp waarna haar belager op de fiets op de vlucht sloeg. Het is onduidelijk wat de intentie van de dader was. Hij heeft niets meegenomen. De handtas van het slachtoffer lag nog op de grond. De recherche stelt een nader onderzoek in.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oss, Ossendrecht, Moergestel – Uitzending Bureau Brabant maandag 18 februari

Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 18 februari weer uw hulp bij het oploss…