Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Halsteren – Winkeldieven gepakt

Halsteren – Winkeldieven gepakt

Een man en een vrouw uit St. Willebrord zijn donderdagavond 17 mei aangehouden op verdenking van winkeldiefstal bij een tuincentrum aan de Halsterseweg.

De kassamedewerkster zag rond 19.00 uur dat de man en vrouw niet alle spullen uit de winkel afrekenden en riep de bedrijfsleider erbij. De man vertelde dat ze deze goederen elders hadden gekocht. De medewerker wilde dit controleren . De man reageerde agressief en bedreigde de bedrijfsleider. De man en de vrouw verlieten vervolgens het tuincentrum en zijn weggereden. Agenten hebben de winkeldieven bij een tankstation langs de A58 aangehouden. De 61-jarige man verzette zich bij zijn aanhouding.  Beide verdachten zijn ingesloten voor verhoor. 
 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Bewoner houdt insluiper aan

De bewoner van een huis aan de Kerkakkerstraat hield zaterdagavond zelf een insluiper aan …