Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom, Roosendaal – Aanhouding in onderzoek naar drugshandel

Bergen op Zoom, Roosendaal – Aanhouding in onderzoek naar drugshandel

De Dienst Regionale Recherche van de Politie Zeeland-West-Brabant heeft in een lopend grootschalig onderzoek naar drugshandel vanmorgen een 35-jarige inwoner van Bergen op Zoom aangehouden op verdenking van drugshandel.

In twee woningen in Bergen op Zoom zijn, in verband met dit onderzoek, huiszoekingen gedaan door agenten en de Rechter Commissaris. Ook werd in Roosendaal een café doorzocht. Bij deze doorzoeking werd door medewerkers van de Gemeente Roosendaal gecontroleerd of de vergunningen in orde waren. Hierbij zijn door de ambtenaren van de gemeente Roosendaal een aantal onregelmatigheden geconstateerd. Deze worden nog nader onderzocht.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Celstraf Eindhovenaar voor gewelddadige overvallen op telefoonwinkels

Een 34-jarige man uit Eindhoven is door de rechtbank Oost-Brabant veroordeeld voor 4 overv…