Home Noord-Brabant Boxtel Boxtel – Getuigen van dodelijke aanrijding gezocht

Boxtel – Getuigen van dodelijke aanrijding gezocht

Twee automobilisten kwamen woensdagochtend 2 mei 2018 om het leven toen zij frontaal op elkaar botsten op de Oude Grintweg in Oirschot. We onderzoeken hoe het ongeluk kon gebeuren en zijn op zoek naar getuigen die ons kunnen helpen.

In de vroege ochtend ontstond rond 5.20 uur een aanrijding tussen een witte Ford Fiësta en een rode Opel Astra op de Oirschotse Oude Grintweg. De beide voertuigen botsten frontaal op elkaar. De 45-jarige Poolse bestuurster van de Opel Astra overleed direct ter plaatse. De 56-jarige automobilist uit Boxtel raakte zwaargewond. Een traumahelikopter was aanwezig voor medische assistentie. De man uit Boxtel werd door de hulpverleners op de Oude Grindweg gereanimeerd. Dit mocht helaas niet meer baten. Ook hij overleed aan de gevolgen van het ongeluk.

Laad meer Boxtel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

43ste Editie Nirwana Tuinfeest goed van start

Na de hitte van afgelopen weken begon Nirwana Tuinfeesten afgelopen weekend iets koeler, w…