Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Gezocht – Drugsonderzoek Bergen op Zoom

Bergen op Zoom – Gezocht – Drugsonderzoek Bergen op Zoom

De politie is op zoek naar een nog onbekende man met lang zwart haar die op 25 januari 2018 uit een pand aan de Beukenlaan in Bergen op Zoom vlucht door uit een raam op de eerste verdieping te springen

De politie ging het adres op de Beukenlaan binnen in verband met een drugsonderzoek. Maar in plaats van de voordeur open te doen, sprong deze man uit het raam op de eerste verdieping en zette het op een lopen. JDe agenten vonden een partij grondstoffen voor de productie van synthetische drugs.  Er zijn beelden van deze vluchter die bij een tankstation in een auto stapt, vermoedelijk een Renault  Clio en en er vandoor gaat. Wat is er gebeurd?

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

43ste Editie Nirwana Tuinfeest goed van start

Na de hitte van afgelopen weken begon Nirwana Tuinfeesten afgelopen weekend iets koeler, w…