Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Eerste paal toekomstbestendig nieuw politiebureau en meldkamer geslagen

Bergen op Zoom – Eerste paal toekomstbestendig nieuw politiebureau en meldkamer geslagen

De politie bouwt een nieuw politiekantoor aan de Zuid-Oostsingel. Vandaag, maandag 9 april, bereikte de bouw in bijzijn van lid korpsleiding Leonard Kok, burgemeester Petter, burgemeester Niederer en burgemeester Lonink een eerste mijlpaal. Onder het motto: “We slaan samen een stevig fundament voor uw zorg en veiligheid in de regio Zeeland-Midden en West-Brabant”, hebben zij gezamenlijk symbolisch de eerste paal geslagen. Dit gebeurde onder toeziend oog van gastheer en plaatsvervangend diensthoofd Facility Management Hans Nieuwstraten.

Dit nieuwe politiebureau vervangt het huidige pand aan de Jacob Obrechtlaan. In het pand worden het basisteam Bergen op Zoom, recherche, districtskantoor De Markiezaten en het regionale service centrum gehuisvest. Ook de gemeenschappelijke meldkamer van brandweer, ambulance en politie gaat het pand bewonen.

 

eerste paal Bergen op Zoom

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Man in gestolen auto rijdt met hoge snelheid door Breda

Na een achtervolging door Breda hebben agenten aan de Vloed een 25-jarige man uit Zundert …