Home Noord-Brabant Kempen Eindhoven – Twee mannen opgepakt voor drugshandel

Eindhoven – Twee mannen opgepakt voor drugshandel

In de wijk Oud Woensel in Eindhoven hielden wij zaterdagochtend 7 april twee mannen in een auto aan. Zij worden verdacht van het verhandelen van drugs vanuit het voertuig.

Agenten zagen de verdachte auto zaterdagochtend rond 8.30 uur in de wijk Oud Woensel en ze zagen mensen bij het voertuig staan. Bij het zien van de politie reed de auto weg. Op de Edisonstraat in Eindhoven hebben zij de bestuurder van de auto laten stoppen voor een controle. Er kwam gelijk een sterke henneplucht uit de auto. Bij verder onderzoek troffen de agenten twee zakjes met hennep aan en 185 bolletjes met vermoedelijk cocaïne en heroïne. De drugs zijn in beslag genomen en de 19-jarige bestuurder uit Veldhoven en zijn 18-jarige Eindhovense bijrijder zijn aangehouden. Zij zitten vast voor verder onderzoek. 

Laad meer Kempen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Getuigen van gewapende beroving gezocht

De politie startte vrijdagochtend 20 juli een onderzoek naar een gewapende beroving op de …