Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Start bouwactiviteiten nieuwbouw politiepand in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom – Start bouwactiviteiten nieuwbouw politiepand in Bergen op Zoom

De politie start met de bouw van een nieuw pand aan de Zuid-Oostsingel in het stationsgebied. Dit nieuwe politiebureau vervangt in de toekomst ons huidige pand aan de Jacob Obrechtlaan. Ook de gemeenschappelijke meldkamer van brandweer, ambulance en politie gaat het pand bewonen.

De aannemer BAM Bouw en Techniek gaat het nieuwe pand voor de politie realiseren.

Op dit moment is de aannemer druk bezig met haar bouwvoorbereidingen. Deze maand start de aannemer zichtbare bouwactiviteiten op. Dan wordt het bouwterrein ingericht met bouwketen en hekken. Tot het nieuwe pand in gebruik is kunnen burgers met hun politiezaken gewoon terecht bij ons bureau aan de Jacob Obrechtlaan. 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Dronken bestuurster scheldt agenten uit

Een dronken vrouw (21 jaar) is aangehouden op de Bleekstraat. Ze had dronken gereden. Ze s…