Home Noord-Brabant Tilburg – Weer succes bij ondermijningsactie Tilburg

Tilburg – Weer succes bij ondermijningsactie Tilburg

In aanvulling op een eerder gepubliceerde berichten zijn er in de loop van donderdag weer successen geboekt in de aanpak van ondermijnende criminaliteit. Vanaf maandag is er een ‘veegactie’ aan de gang waarbij vele adressen bezocht zijn op basis van tips die bij de politie binnen waren gekomen. De actie week is een groot succes en er is een flinke slag uitgedeeld aan criminelen. Ook is er voor een fors bedrag aan contact geld en luxe goederen in beslag genomen. Criminaliteit mag niet lonen.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Twee mannen verdacht van stelen aanhanger

En oplettende getuige heeft de politie dinsdagochtend op het spoor gezet van twee mannen d…