Home Noord-Brabant Roosendaal – Zeven mannen aangehouden voor poging doodslag

Roosendaal – Zeven mannen aangehouden voor poging doodslag

In oktober van het afgelopen jaar heeft een 20-jarige inwoner van Roosendaal aangifte gedaan van poging doodslag door een groepje mannen. De mishandeling vond plaats op de hoek van de Wouwseweg en de Memlincstraat in Roosendaal. Het slachtoffer raakte gewond door klappen en trappen. Mogelijk is erger voorkomen door tussenkomst van bekenden van het slachtoffer.

Naar aanleiding van de aangifte is de politie een onderzoek gestart. Vandaag, op 27 februari 2018, zijn in het betreffende onderzoek zeven verdachten aangehouden door medewerkers van de recherche, basisteam Roosendaal en verschillende Flexteams en Ondersteuningsgroepen uit de eenheid Zeeland-West-Brabant.

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rosmalen – Samenwerkende overheid controleert industrieterrein Kruisstraat

Afgelopen dinsdag 20 november controleerden medewerkers van de gemeente ’s-Hertogenbosch e…