Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Man beledigt agenten

Bergen op Zoom – Man beledigt agenten

Een 46-jarige man uit Bergen op Zoom is woensdag 14 februari aangehouden omdat hij agenten beledigde.

Agenten kregen rond 23.40 uur een melding van geluidsoverlast in de wijk Gageldonk. De agenten gingen in gesprek met de vermoedelijke overlastgever. In dit gesprek schold de man de agenten uit en gooide bier over de agent. Daarop werd hij aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiebureau. Tijdens het vervoer naar het cellencomplex in Breda verzette de Bergenaar zich en bleef hij de agenten uitschelden. Hij is ingesloten voor verhoor. 

 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Dronken bestuurster scheldt agenten uit

Een dronken vrouw (21 jaar) is aangehouden op de Bleekstraat. Ze had dronken gereden. Ze s…