Home Noord-Brabant Berkel-Enschot – Integrale verkeerscontrole in Berkel-Enschot

Berkel-Enschot – Integrale verkeerscontrole in Berkel-Enschot

De politie heeft donderdag 25 januari 2018 in samenwerking met de Belastingdienst en de Douane een integrale verkeerscontrole gehouden op het Koningsoord. Er werkten verschillende disciplines van de politie mee waaronder de Landelijke Eenheid met ANPR (Automatic Nummerplate Registration). De actie startte om 14.00 uur en duurde tot 21.00 uur. Er werden door de Belastingdienst 16 auto’s in beslag genomen, waarvan er 9 daadwerkelijk werden afgevoerd. De politie betrapte twee automobilisten op het rijden zonder rijbewijs.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rosmalen – Getuigen overval cafetaria gezocht

Dinsdagavond rond 22:25 uur is een cafetaria een de Burgemeester Molenaarhoeven overvallen…