Home Noord-Brabant Roosendaal – Domino’s Pizza overvallen

Roosendaal – Domino’s Pizza overvallen

Donderdagavond om ongeveer 20.05 uur werd gemeld dat een filiaal van Domino’s Pizza aan de Boulevard in Roosendaal werd overvallen. Na de melding zijn diverse agenten meteen naar de eetgelegenheid gegaan en is een onderzoek gestart. Ook werd het signalement van de overvaller verspreid in een Burgernetbericht.

De overvaller was een man met een donkere huidskleur. Hij zou ongeveer 1.75 meter lang zijn en gekleed gaan in donkere kleding. De man zou een grijze capuchon hebben opgehad en een opvallende gele sjaal. De man zou in het bezit zijn geweest van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en zou daarmee ook hebben gedreigd. Met een onbekend geldbedrag is de overvaller vertrokken, de medewerkers hevig geschrokken achterlatend.

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Twee mannen verdacht van stelen aanhanger

En oplettende getuige heeft de politie dinsdagochtend op het spoor gezet van twee mannen d…