Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – In bezit van verboden wapens

Bergen op Zoom – In bezit van verboden wapens

In de nacht van donderdag op vrijdag (om ongeveer 00.30 uur) is een 27-jarige Bergenaar aangehouden omdat hij in het bezit was van verboden wapens.

Agenten controleerden de auto waarin hij zat op de Scheldelaan in Bergen op Zoom. Uit de auto kwam een wietlucht, dus de agenten vroegen om uitlevering van alle drugs en ook vroegen ze toestemming om in de auto van de 27-jarige man te mogen kijken. De inwoner van Bergen op Zoom  vond dit geen probleem. Toen de agenten het portier openden zagen zij direct een busje pepperspray liggen. Hierna werd ook een mes aangetroffen. Beide voorwerpen zijn in beslag genomen. De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecel. Hij heeft een verklaring afgelegd en is hierna in vrijheid gesteld.

 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rosmalen – Getuigen overval cafetaria gezocht

Dinsdagavond rond 22:25 uur is een cafetaria een de Burgemeester Molenaarhoeven overvallen…