Home Noord-Brabant Roosendaal – Belg aangehouden na vondst kilo wiet

Roosendaal – Belg aangehouden na vondst kilo wiet

De drugssquad in Roosendaal heeft zaterdag 13 januari 2018 omstreeks 11.45 uur op de Van Lenneplaan een 70-jarige man uit Antwerpen (B) aangehouden ter zake de opiumwetgeving. In zijn auto werd na een tip een kilo wiet aangetroffen.

De politie kreeg een melding dat vanuit een pand aan de Beetslaan drugs verkocht werden, daarbij zou een Belgisch voertuig betrokken zijn. Agenten zagen de bedoelde auto wegrijden en gaven de bestuurder een stopteken waaraan werd voldaan.  Ze roken een henneplucht. Op de passagiersstoel lag een plastic zak met daarin henneptoppen. Hierop werd de bestuurder aangehouden. De drugs zijn vermoedelijk verkocht vanuit een schuurtje van een woning aan de Beetslaan. De politie stelt een nader onderzoek in. 

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Twee mannen verdacht van stelen aanhanger

En oplettende getuige heeft de politie dinsdagochtend op het spoor gezet van twee mannen d…