Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Twee mannen aangehouden met gestolen laptop

Bergen op Zoom – Twee mannen aangehouden met gestolen laptop

Vrijdagmorgen vroeg zijn bij het benzinestation langs de A58 twee mannen aangehouden. In hun auto lag een gestolen laptop.

Agenten controleerden rond 4.00 uur twee inzittenden van een auto, die richting Roosendaal reed. Tijdens de controle ging de passagier er vandoor. Hij werd kort daarop aangetroffen en vertelde dat hij vluchtte omdat hij nog enkele bekeuringen moest betalen. Bij controle bleek dat niet zo te zijn. In de auto troffen de agenten twee laptops aan, waarover de mannen ook nog eens tegenstrijdige verklaringen aflegden. De twee mannen, beiden 21 jaar en afkomstig uit Utrecht werden aangehouden en naar een politiecellencomplex gebracht.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Gezocht – Slachtoffer pinfraude ruim 4000 euro armer

Wie herkent de man op de foto? Hij wordt verdacht van pinfraude. Met de gestolen pinpas we…