Home Noord-Brabant Tilburg – Gezochte Tilburger op gestolen scooter aangehouden

Tilburg – Gezochte Tilburger op gestolen scooter aangehouden

Een 24-jarige nog gezochte Tilburger is woensdag 3 januari 2018 omstreeks 21.35 uur tijdens een controle door de politie op de IJskelderstraat aangehouden ter zakje heling. Hij werd aangetroffen op een gestolen scooter. De Tilburger stond gesignaleerd omdat hij zich niet gehouden had aan schorsende voorwaarden. Hij kreeg na een arrestatie vanwege mogelijke betrokkenheid bij een gewelddadige diefstal van de rechter een vorm van huisarrest. Hij had echter zijn enkelband doorgeknipt en zich niet aan de aanwijzingen gehouden.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

43ste Editie Nirwana Tuinfeest goed van start

Na de hitte van afgelopen weken begon Nirwana Tuinfeesten afgelopen weekend iets koeler, w…