Home Noord-Brabant Tilburg – Nieuwe verdachte in beeld voor poging overval

Tilburg – Nieuwe verdachte in beeld voor poging overval

De politie arresteerde donderdagochtend 9 november 2017 rond 07.20 uur in Tilburg een 58-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, op verdenking van betrokkenheid bij een poging overval op een winkel aan de Broekhovenseweg eerder deze week. In hetzelfde onderzoek hield de politie op dinsdag 7 november een 60-jarige man uit Tilburg aan, die voldeed aan het opgegeven signalement. Inmiddels is uit politieonderzoek gebleken dat deze man niks met de overval te maken had. Hij is weer vrijgelaten.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Dronken bestuurster scheldt agenten uit

Een dronken vrouw (21 jaar) is aangehouden op de Bleekstraat. Ze had dronken gereden. Ze s…