Home Noord-Brabant Roosendaal – Gezochte man na vlucht aangehouden

Roosendaal – Gezochte man na vlucht aangehouden

Dinsdagmiddag werd op de Damstraat een man op heterdaad aangehouden, toen hij voor de politie op de vlucht was.

Agenten zagen rond 15.10 uur op de kruising van de Nieuwstraat met de Burgemeester Prinsensingel een auto rijden, die zij wilden controleren. De bestuurder ging er onmiddellijk vandoor. In de Raadhuisstraat werd de automobilist door het drukke verkeer opgehouden, waardoor de bestuurder een stopteken werd gegeven. De man trok zich er niks van aan en probeerde via de Sophiastraat weg te komen. De agenten zetten het zwaailicht en de sirene aan. In de Nieuwstraat reed de auto tegen een andere auto en reed daarna weer snel weg. In de Damstraat kwam de auto in de buurt van een school tot stilstand, waarna de bestuurder te voet wegrende.

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Dronken bestuurster scheldt agenten uit

Een dronken vrouw (21 jaar) is aangehouden op de Bleekstraat. Ze had dronken gereden. Ze s…