Home Noord-Brabant BANK15 opent drie nieuwe vestigingen in Nederland

BANK15 opent drie nieuwe vestigingen in Nederland

Creators movement BANK15 opent in 2018 drie nieuwe vestigingen in Nederland. Tevens lanceert BANK15 op 16 november ‘Young Captains of Industry’, bedoeld om de jonge business concepten en gevestigde namen middels ‘een proof of concept’ periode aan elkaar te koppelen. “Het is een tijd waarin we gedwongen worden om anders te kijken. Deze toekomst gaan we met BANK15 liever vandaag dan morgen realiseren.”, aldus Jerry Opier, oprichter van BANK15.

1 jaar BANK15 in cijfers
Op 9 november 2017 heeft BANK15 een jaar haar deuren open en we mogen spreken van een succesvol eerste jaar. Meer dan 31.000 bezoekers, 19.000 unieke bezoekers, 21 ondernemers, 89 betrokken maatschappelijke-, educatie- en commerciële partners en meer dan 25 invloedrijke ambassadeurs die met elkaar zijn verenigd door onder andere meer dan 95 evenementen en business cases. Een succesvolle eerste jaar en bodem voor een vruchtbare toekomst van BANK15.

Business to make a difference
BANK15 ontwikkelt met ondernemers, creatievelingen en talenten nieuwe verdienmodellen om maatschappelijke waarde op een andere manier te organiseren. Een toekomst waar wij als consumenten gebruik maken van de wisdom of crowds, een tijdperk waar onze deeleconomie wordt gestabiliseerd en purpose economy centraal staat. Commerciële modellen gemixt met maatschappelijke integratie.

Brands
Ralf Immens, Bavaria: “Creëren doe je daar waar het gebeurt. BANK15 is een fijne, rijke en creatieve context. Je brand ontwikkelen in de hart van je doelgroep. BANK15 is een realtime en reallife ruimte vol touchpoints. Vol kansen om te zien wat morgen werkt, en wat niet. Dit maakt BANK15 ontzettend interessant en daarbij ondersteunen wij de visie en werken wij mee we aan maatschappelijke integratie.”

Toekomst
BANK15 biedt een unieke formules in een bijzondere omgevingen. Iedereen die BANK15 bezoekt of participeert in het concept levert zijn bijdrage. De opbrengsten van het eerste jaar gaan naar het uitbreiden van het samenbrengen van mensen door middel van events, educatie programma’s en het ondersteunen van talent, creativiteit en ondernemerschap in meerdere steden in Nederland. Dit vormt de sleutel tot vernieuwing, verfrissing en innovatie. Als doorvoering van de visie van BANK15 zal er in 2018 de plannen voor de ontwikkeling van een hotel en museum in het komende jaar verder worden geconcretiseerd samen met de verschillende partners.

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Buurman haalt uit met honkbalknuppel

In de wijk Hasselt heeft een buurman zijn buren geslagen met een honkbalknuppel. Hij is aa…