Home Noord-Brabant Tilburg – Vier mannen melden zich voor de mishandeling van 45-jarige Tilburger

Tilburg – Vier mannen melden zich voor de mishandeling van 45-jarige Tilburger

Vanmiddag hebben zich bij de politie vier mannen gemeld naar aanleiding van de mishandeling van een 45 jarige Tilburger in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 augustus 2017 op het Stadhuisplein nabij de Heuvelstraat. Beelden van de daders werden eerder deze week uitgezonden in het opsporingsprogramma Bureau Brabant. Het viertal is met toestemming van de officier van justitie aangehouden en vastgezet. Het gaat om een 19-jarige Oisterwijker en drie 20-jarige mannen uit Haaren.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Getuigen van gewapende beroving gezocht

De politie startte vrijdagochtend 20 juli een onderzoek naar een gewapende beroving op de …