Home Noord-Brabant Tilburg – Man aangehouden voor de dood 83-jarige vrouw

Tilburg – Man aangehouden voor de dood 83-jarige vrouw

Op dinsdag 24 oktober 2017 heeft de politie een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een 83-jarige vrouw uit Tilburg die afgelopen zondag in haar woning in de Jachtslotstraat is gevonden. De zaak is de afgelopen dagen zeer uitgebreid in het nieuws is geweest, onder andere op verschillende TV kanalen maar ook op social media. De man heeft zich gemeld bij de politie. De verdachte en het slachtoffer hebben een familiaire band met elkaar. De verdachte zit in alle beperkingen en details zullen daarom verder niet gegeven worden.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Berkel-Enschot – Twee arrestaties na diefstalpoging camera

Twee Tillburgers (23 en 46) jaar zijn zondag 15 juli 2018 omstreeks 23.50 uur op de Streep…