Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Lepelstraat – Eigenaar ziet eigen aanhanger rijden

Lepelstraat – Eigenaar ziet eigen aanhanger rijden

Vanmorgen rond 06.30 uur meldde de eigenaar van een aanhanger via 112 dat hij op de A17 reed en dat hij zijn eigen aanhanger tegenkwam onderweg. Deze was ongeveer een half uur daarvoor weggenomen vanaf de oprit van een woning in Lepelstraat.

Ter hoogte van Zegge raakte de eigenaar het voertuig en zijn aanhanger kwijt. Hij reed meteen door naar de politie. Daar heeft hij aangifte gedaan van de diefstal. Hij had het kenteken van de auto genoteerd, dus met die belangrijke informatie konden agenten de vermoedelijke dief of heler achterhalen.

Dit bleek een 34-jarige man uit Schijf te zijn. Deze man is om 09.00 uur dinsdagmorgen aangehouden en overgebracht naar een politiecel. Daar wordt hij gehoord over de diefstal en/of heling van de aanhanger. De man heeft afstand gedaan van de aanhanger.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Buurman haalt uit met honkbalknuppel

In de wijk Hasselt heeft een buurman zijn buren geslagen met een honkbalknuppel. Hij is aa…