Home Noord-Brabant Kempen Sleeuwijk, Veldhoven, Tilburg – Uitzending Bureau Brabant 11 september

Sleeuwijk, Veldhoven, Tilburg – Uitzending Bureau Brabant 11 september

Maandag 11 september is er weer een nieuwe aflevering van Bureau Brabant. Daarin vragen wij uw hulp bij de volgende zaken:

Sleeuwijk: Ramkraak juwelier
Op 9 juni ramt een auto de pui van een juwelier in Sleeuwijk aan diggelen. Terwijl een dader in de vluchtauto blijft zitten slaan vier anderen hun slag bij de juwelier aan de Nieuwe Es. Met de nodige kostbare sieraden gaan ze er weer vandoor. De ramauto, een Volvo, blijkt al vier maanden voor de ramkraak gestolen in Biest-Houtakker. We tonen u beelden waarop de daders te zien zijn. Wie kent of herkent hen?

Tilburg: Diefstal uit flat bejaarde vrouw
Een licht getinte loopt in een flat en ziet kans een van de flatwoningen binnen te komen en daar geld te stelen van een 70-jarige vrouw. Maar hij staat op beeld en we hopen dat er iemand is die ons kan vertellen wie hij is.

Tilburg: Pinfraude
U ziet bewakingsbeelden waarop een man te zien is die geld pint met een pinpas die eerder van een 90-jarige vrouw werd gestolen. Hij probeert zijn gezicht buiten beeld te houden, maar dat lukt gelukkig niet de hele tijd. Goede kans dat iemand hem herkent. Wij willen graag vragen hoe hij aan deze pinpas komt.

Veldhoven: Overval op ouder echtpaar
Op 28 november 2015 wordt een echtpaar in hun woning aan de Volmolenweg overvallen door twee mannen. Begin 2016 hadden we in Bureau Brabant al aandacht voor deze zaak. Het onderzoek is nog steeds in volle gang, maar helaas hebben we de daders nog niet gevonden. Daarom opnieuw aandacht voor deze overval, waarbij we nog niet eerder vertoonde foto’s van de mogelijke daders laten zien. Help ons mee deze overvallers te vinden.

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

Laad meer Kempen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Getuigen van gewapende beroving gezocht

De politie startte vrijdagochtend 20 juli een onderzoek naar een gewapende beroving op de …