Home Noord-Brabant Roosendaal – Aanhoudingen na aantreffen hennepdrogerij

Roosendaal – Aanhoudingen na aantreffen hennepdrogerij

Vier personen zijn zaterdagavond 19 augustus aangehouden nadat in een woning een hennepdrogerij was aangetroffen.

Agenten kregen rond 18.20 uur een melding van een getuige van een verdachte situatie bij de woning aan de Oliemolen. Agenten vonden in de woning een hennepknipperij en – drogerij. Er werden 192 hennepplanten en 2.5 kg. gedroogde henneptoppen geruimd. In de woning waren vier personen aanwezig. Zij werden aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Het gaat om een 35-jarige en drie vrouwen (24, 44 en 44 jaar) uit Roosendaal.  Zij zijn overgebracht naar een politiebureau voor verhoor. 

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Man in gestolen auto rijdt met hoge snelheid door Breda

Na een achtervolging door Breda hebben agenten aan de Vloed een 25-jarige man uit Zundert …