Home Noord-Brabant Roosendaal – Belgische politie hoopt levensdelict opgelost te hebben

Roosendaal – Belgische politie hoopt levensdelict opgelost te hebben

Met de aanhouding van twee verdachten hoopt de Belgische politie en misdrijf te hebben opgelost. Het onderzoek startte woensdag 14 juni 2017 aan de Turfvaartsestraat in Roosendaal en werd uiteindelijk aan de Belgische politie overgedragen. Er was veel aandacht voor de zaak onder andere in verschillende opsporingsprogramma’s. Uiteindelijk werd de identiteit van het slachtoffer vastgesteld en kon de Belgische collega’s verder met het onderzoek. Hieronder het persbericht uitgegeven door de Belgische politie:

Zeeland-West-Brabant

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Buurman haalt uit met honkbalknuppel

In de wijk Hasselt heeft een buurman zijn buren geslagen met een honkbalknuppel. Hij is aa…