Home Noord-Brabant Boxtel Boxtel – Drugsdealer op heterdaad betrapt na tip

Boxtel – Drugsdealer op heterdaad betrapt na tip

Een inwoner van Boxtel werd donderdagavond 20 juli in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van handel in harddrugs. Wij betrapten de verdachte op heterdaad toen hij drugs verkocht op straat. De gemeente onderzoekt of de woning van de verdachte voor drie maanden gesloten kan worden.

Een anonieme tip over mogelijke handel van harddrugs vanuit een woonruimte aan de Fellenoord in Boxtel was voor ons aanleiding om onderzoek te doen hiernaar. De bestrijding van de lokale drugshandel heeft onze volle aandacht. Plaatsen waar gedeald wordt pakken we aan. Dit zorgde ervoor dat wij donderdagavond kort voor 21.00 uur op de Burgakker in Boxtel de bewoner van de woning aan de Fellenoord aanhielden in verband met handel in drugs.

Laad meer Boxtel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Buurman haalt uit met honkbalknuppel

In de wijk Hasselt heeft een buurman zijn buren geslagen met een honkbalknuppel. Hij is aa…