Home Noord-Brabant Oosterhout – Politie en woningbouw waarschuwen voor nepbrief

Oosterhout – Politie en woningbouw waarschuwen voor nepbrief

Politie en woningcorporatie Thuisvester waarschuwen voor een nepbrief die een aantal inwoners van de wijk Oosterheide vorige week uit naam van de woningcorporatie heeft ontvangen. In deze brief wordt tegen bewoners gezegd dat er mogelijk sprake is van geluidsoverlast door het gebruik van een afzuigsysteem en wordt gesuggereerd dat er sprake kan zijn van hennepteelt in de woning. De briefschrijver geeft aan dat Thuisvester bij blijvende overlast een onderzoek in de woning instelt, al dan niet samen met de politie.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Buurman haalt uit met honkbalknuppel

In de wijk Hasselt heeft een buurman zijn buren geslagen met een honkbalknuppel. Hij is aa…