Home Noord-Brabant Roosendaal – Achtervolging eindigt tegen verkeerslicht

Roosendaal – Achtervolging eindigt tegen verkeerslicht

Tijdens hun nachtdienst reden agenten om ongeveer 03.35 uur over de Bredaseweg in Roosendaal. Ze zagen een auto rijden die er een wat opvallende rijstijl op na hield. De politiemannen besloten de auto en de bestuurder te controleren.

De bestuurder van de auto voldeed netjes aan het stopteken dat hij kreeg in de Hoogstraat. Toen de agenten de bestuurder aanspraken roken zij meteen een flinke henneplucht uit de auto komen. Aan de bestuurder werd gevraagd of hij uit wilde stappen, zodat de agenten de auto konden controleren. De man was het hier kennelijk niet mee eens, gaf een prop gas en ging er met hoge snelheid vandoor. Ook de agenten sprongen in hun auto en gingen achter hem aan.

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Politie zoekt getuigen brandstichting

Vannacht (20 op 21 juni) tussen 00.30 en 00.45 is een auto in brand gestoken aan de Burgem…