Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Eindhoven – Weer arrestaties voor vechtpartij voetbalsupporters

Eindhoven – Weer arrestaties voor vechtpartij voetbalsupporters

In het onderzoek naar de massale vechtpartij tussen aanhangers van voetbalclubs PSV en Vitesse pakte de recherche dinsdagochtend in alle vroegte vier mannen van 18, 19, 22 en 23 uit Eindhoven en Bergen op Zoom op.

De vier worden verdacht van betrokkenheid bij het treffen, dat plaatsvond bij Park Forum in het westen van Eindhoven. De recherche begon een uitgebreid onderzoek naar de vechtpartij toen begin april beelden opdoken op internet. Op de beelden waren in het wit en zwart geklede mannen te zien die elkaar te lijf gingen. Vorige week werden in het onderzoek al twee mannen van 28 jaar uit Veldhoven en Eindhoven opgepakt.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Oosterhouter aangehouden voor inbraakpoging snackbar

De politie heeft afgelopen nacht op de Rijnauwenstraat in Breda, mede dankzij een alerte g…