Home Noord-Brabant Kempen Jos Erven krijgt Erespeld gemeente Veldhoven

Jos Erven krijgt Erespeld gemeente Veldhoven

VeldhovenDe heer A.W.M. (Jos) Erven (60) ontvangt zondag 11 juni om 10.45 uur de Erespeld van de gemeente Veldhoven tijdens een buurtfeest. Hij krijgt de gemeentelijke onderscheiding voor zijn langdurige inzet als vrijwilliger uit handen van wethouder Mariënne van Dongen.

Jos Erven zet zich al 39 jaar in als vrijwilliger in de gemeente Veldhoven. Hij is sinds 1978 bestuurslid van Buurtvereniging De Broekweg. In die periode was hij ook een aantal jaren penningmeester. Daarnaast is hij al jarenlang medeorganisator van de oogst- en dorsdagen die eerst in Zeelst zijn gehouden en sinds 2013 bij de molen in Oerle. Ook is de heer Erven als vrijwilliger betrokken bij diverse activiteiten in de buurt, bij speeltuin Kabouterdorp en bij Harmonie L’Union Fraternelle.

Laad meer Kempen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Oosterhouter aangehouden voor inbraakpoging snackbar

De politie heeft afgelopen nacht op de Rijnauwenstraat in Breda, mede dankzij een alerte g…