Home Noord-Brabant Kempen Grote brand bij Bouwmarkt Outlet-DHZ in Valkenswaard

Grote brand bij Bouwmarkt Outlet-DHZ in Valkenswaard

Foto via Facebook.

Een grote uitslaande brand heeft zondag aan het eind van de middag bouwmarkt Outlet-DHZ in lichterlaaie gezet. Iets voor zessen kreeg de brandweer en melding van de brand, waarna ze met vier wagens uitrukte. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er ook enkele knallen gehoord bij de brand. Dit kan duiden op ontplofte gastanks. Bij de brand zijn volgens de eerste berichten geen gewonden gevallen.

Later werd de brand opgeschaald naar een compagniebrand en kreeg het korps daardoor assistentie van brandweerkorpsen uit de omgeving. Outlet DHZ kan hoogstwaarschijnlijk compleet verloren worden beschouwd.
Eerder dit jaar werd Valkenswaard ook al verrast met een grote uitslaande brand op een industrieterrein. Gisteren werden twee panden in Eindhoven getroffen door een grote uitslaande brand. Of de branden met elkaar te maken hebben is nog niet te zeggen. Bij omstanders van de brand gaan geruchten dat er vlak voor de brand uitbrak een luchtbalon vlak over het bedrijf scheerde. Geruchten gaan dat deze is neergestort op het pand van Outlet-DHZ. Politie of bradweer kunnen deze geruchten echter bevestigen noch ontkrachten.
Laad meer Kempen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Man aangehouden verdacht van vernieling

Twee meldingen van getuigen hebben de politie donderdagavond op het spoor gezet van een ma…