Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Breda, Helmond, Bergen op Zoom, Steenbergen – Aankondiging Bureau Brabant 12 juni 2017

Breda, Helmond, Bergen op Zoom, Steenbergen – Aankondiging Bureau Brabant 12 juni 2017

In de uitzending van maandag 12 juni 2017:

Breda: Zware mishandeling en ontvoering van No-Surrender lid bij Ikea
Op 21 september 2016 wordt een 36-jarige man uit Breda op de parkeerplaats bij de Ikea mishandeld en vervolgens ontvoerd in zijn eigen auto. Het blijkt te gaan om een (toenmalig) lid van de motorclub No Surrender. Hij wordt door vier mannen geschopt en geslagen terwijl hij op de grond ligt. De vechtpartij is vastgelegd met bewakingscamera’s. Die beelden zullen we in deze uitzending tonen.

Helmond: Politie toont compositietekening van verdachte steekincidentIn de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 mei jl. werd een 22-jarige fietsster door een onbekende man in haar gezicht gestoken op de President Rooseveltlaan. Het onderzoeksteam deed al eerder oproepen via TV en Social Media en voerde zondagnacht 4 juni 2017 een passantenonderzoek uit. In deze uitzending zullen we een compositietekening van de verdachte tonen en foto’s van de messen die gevonden zijn op de plek waar het gebeurde. Help ons mee deze zaak op te lossen.

Bergen op Zoom / Steenbergen: Terugblikken overvallen
In januari 2017 stonden we stil bij een tweetal overvallen uit december 2016. Op 1 december 2016 wordt er gewelddadige diefstal gepleegd bij een Big Bazar winkel in Bergen op Zoom. Een paar dagen later, op 6 december, wordt een cafetaria in Steenbergen overvallen. In deze uitzending zullen we opnieuw  aandacht aan deze zaken besteden.

 

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rosmalen – Getuigen overval cafetaria gezocht

Dinsdagavond rond 22:25 uur is een cafetaria een de Burgemeester Molenaarhoeven overvallen…