Home Noord-Brabant Twee aanhoudingen na onderschepping 1500 kilo cocaïne

Twee aanhoudingen na onderschepping 1500 kilo cocaïne

Cocaïne Antwerpen mei 2017Na de onderschepping van 1500 kilo cocaïne in de haven van Antwerpen heeft de politie deze week in Roosendaal twee mannen aangehouden bij het inspecteren van de smokkelcontainer.

Het gaat om een 26 jarige man uit Madrid en een 29 jarige man uit Tanger (Marokko). De mannen waren vermoedelijk in de container op zoek naar de geïmporteerde drugs.

De zeecontainer was geladen met steenkool en afkomstig uit Colombia. Bij een controle door de douane in de haven van Antwerpen bleek dat de kolen een deklading waren voor de partij cocaïne, die in beslag werd genomen.

De Landelijke Recherche greep onder leiding van het Landelijk Parket in nadat de container maandag werd afgeleverd op een adres in Roosendaal. Beide verdachten zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Amsterdam, die hen voor twee weken in bewaring heeft gesteld.

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Man aangehouden verdacht van vernieling

Twee meldingen van getuigen hebben de politie donderdagavond op het spoor gezet van een ma…